Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Baschetbalistele târgoviştence, din nou în finală!

DÂMBOVIŢA: Baschetbalistele târgoviştence, din nou în finală! 

Foto: Dudea Cristian

După două eşecuri în sezonul regulat, târgoviştencele s-au mobilizat exemplar şi s-au revanşat când trebuie (în semifinale), învângând echipa din oraşul Marii Uniri cu 2-0. Prima oară cu 77-67, în Cetatea Carolina, a doua oară în Curtea Domnească, cu 80-68.

În ultima confruntare, elevele lui Dan Fleşeriu s-au apărat bine, iar în atac „gurile de tun” Givens, Poole, Smith şi Sanford au bombardat panoul advers. „Cobrele” au evoluat excelent în primul „sfert”, pe care şi l-au adjudecat la o diferenţă de 17 puncte (28-11). Târgoviştencelor le-a ieşit totul, ardelencelor mai nimic. Au fost incapabile de ripostă. Apoi, gazdele, la adăpostul unui avantaj consistent, n-au mai forţat. Au jucat pragmatic, la rezultat. În al doilea act, s-a consemnat egalitate, 16-16, şi la jumătatea meciului SC Municipal conducea cu 44 – 27.

În a doua parte a jocului, ardelencele au încercat să revină în joc, dar au făcut-o tardiv şi fără rezultate pe tabela de marcaj. Au câştigat sferturile 3 şi 4 cu 18-21 şi 18-20, dar nu au făcut altceva decât să micşoreze din diferenţă. Victoria a revenit târgoviştencelor, cu 80-68, rezultat care le-a netezit drumul spre ultimul act al competiţiei.

În finală, CSM Târgovişte va da piept cu BC Icim Arad, care a învins cu 2-0 (74-55 şi 77-63) pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciurile din ultimul act se vor disputa după următorul program: 29 şi 30 aprilie la arad, pe 6 şi 7 mai la Târgovişte şi pe 12 mai (dacă mai este cazul) la Arad.

A consemnat,
Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*