Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Batjocoriţi din nou! Grup Atyc a lăsat călătorii în staţii

DÂMBOVIŢA: Batjocoriţi din nou! Grup Atyc a lăsat călătorii în staţii 

CJD 2

Mai mulţi cetăţeni din satul Drăgăeşti-Ungureni, comuna Măneşti, ne-au semnalat faptul că, în această dimineaţă, au fost lăsaţi pur şi simplu în staţii, fiindcă microbuzul Grup Atyc care efectua cursa de 08:20, pe ruta Cândeşti Vale – Târgovişte, era înţesat cu călători, iar firma nu a binevoit să dubleze cursa cum ar fi fost firesc.

Şoferul le-a făcut semn oamenilor, din mersul maşinii, că în urma sa ar veni alt vehicul de transport călători. Numai că autobuzul a sosit la vremea lui, adică în jurul orei 09:15, nicidecum imediat!

CITEŞTE ŞI: Grup Atyc îşi bate joc în continuare de călători, iar autorităţile mimează sancţiunile!

Şi, uite aşa, sătenii din Drăgăeşti-Ungureni au stat prin staţii aproape o oră, ca să nu mai vorbim că tot programul zilei le-a fost dat peste cap. Unii au întârziat la serviciu, alţii au ratat legătura cu trenul spre Bucureşti. Cel de 09:40! Asta în condiţiile în care îşi făceau griji că vor avea de pierdut prin gară vreo 50 de minute, dacă microbuzul nu-i lăsa cu ochii în soare!

Analizând situaţia de faţă prin prisma informaţiilor furnizate consilierilor judeţeni de către patronul Grup Atyc, Cătălin Grigore, trebuie să punctăm că vina ar putea fi şi a autorităţilor, dacă nu au impus în caietul de sarcini, atunci când s-a organizat licitaţia pentru atribuire de traseu, mijloace de transport călători cu mai multe locuri, ci doar microbuze.

CITEŞTE ŞI: Grup Atyc rămâne cu licenţa de transport! Călătorii n-au decât să strângă din dinţi şi să suporte

Cum spunea Grigore în faţa aleşilor care s-au tot chinuit să-i retragă licenţa de transport pe unul dintre traseele din judeţ, nu încalcă legea dacă foloseşte microbuze în loc de autobuze, chiar dacă oamenii rămân în staţii! Şi, totuşi, Grigore a susţinut, în şedinţa cu pricina, că, din respect pentru călători, dublează cursele ori de câte ori constată că microbuzele sunt insuficiente pentru numărul de călători aflaţi în staţii. Ei, bine, în această dimineaţă, a cam uitat de grija călătorilor! I-a lăsat pur şi simplu în staţii.

Adaugă un Comentariu

*