Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Bazinul de înot din Târgovişte, închis din cauza unei defecţiuni

DÂMBOVIŢA: Bazinul de înot din Târgovişte, închis din cauza unei defecţiuni 

bazin inot

Bazinul de înot din Microraionul 3 al municipiului Târgovişte continuă să fie nefuncţional şi în a doua lună din 2016. Închiderea temporară a acestuia a avut loc la sfârşitul anului trecut, din cauza unei defecţiuni apărute la staţia de clorinare. Cum redeschiderea acestuia este amânată de la o zi la alta, nemulţumirile sunt tot mai mari din partea abonaţilor.

Potrivit unui comunicat remis de Clubul Sportiv Municipal Târgovişte, bazinul ar putea fi redeschis zilele următoare, când vor fi finalizate toate lucrările ce ţin de înlocuirea, recalibrarea şi reglarea noii staţii de clorinare, dar în acelaşi timp şi stabilirea valorilor normale în urma recoltării de apă efectuate de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa.

Costurile lucrărilor efectuate în această perioadă au fost de aproximativ 1.000 de euro. Bazinul din Micraroraionul 3 se află în administrarea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, iar cel care răspunde în mod direct de acesta este vicepreşedintele Adrian Pătraşcu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*