Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 26, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” şi-a premiat cei mai activi colaboratori

DÂMBOVIŢA: Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” şi-a premiat cei mai activi colaboratori 

premii biblioteca 2

Sunt zile de sărbătoare la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa, iar conducerea instituţiei a decis că momentul este excelent pentru a-i răsplăti pe cei mai activi colaboratori, după cum urmează:

Premiul pentru „Cel mai activ cititor al Bibliotecii Ion Heliade Rădulescu” – Ştefan Iulian Popescu, un tânăr căruia îi place foarte mult filosofia.

premii biblioteca 1

Premiul pentru „Cel mai activ partener al Bibliotecii Ion Heliade Rădulescu” – Garnizoana Târgovişte, pentru că a fost alături de instituţia judeţeană de cultură la toate manifestările pe care le-a organizat.

Premiul pentru „Cea mai activă bibliotecă din judeţul Dâmboviţa în anul 2014″ – Biblioteca Gura Ocniţei. Premiul i-a fost oferit şi primarului Sorin Ioniţă, întrucât a dezvoltat colaborarea dintre bibliotecă şi administraţia locală. În comuna Gura Ocniţei, au fost deschise două filiale ale bibliotecii, a fost modernizat spaţiul din satul de centru, iar bibliotecara s-a implicat activ în foarte multe activităţi.

premii biblioteca 3

CITEŞTE ŞI: „Două zile de sărbătoare pentru Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu. Vezi programul!”

Conducerea Bibliotecii Judeţene „Ion Heliade Rădulescu” i-a premiat astăzi şi pe jurnaliştii care, în vâltoarea de evenimente… fierbinţi, au găsit timp să scrie şi despre activităţile ce au fost organizate la bibliotecă. Câştigătorii Concursului „Reporter european – împreună mai aproape de cetăţean”, organizat prin centrul Europe Direct Târgovişte, sunt:

Adriana Răceanu, Incomod Media – Premiul I
Lavinia Oprescu, Gazeta Dâmboviţei – Premiul II
Cristina Dinu, Kiss FM – Premiul III
George Enache, Reporter pe Net – Menţiune I
Ştefania Enache, Ziarul Dâmboviţa – Menţiune II

Acordăm nota 10 pentru gestul de recunoştinţă faţă de colega noastră Elena Alexandra Oprescu, plecată mult prea devreme dintre noi. Placheta omagială le va aminti totdeauna celor trei fiice ale Elenei că mama lor a fost iubită, pentru modul ei de a fi şi pentru că şi-a făcut meseria cu profesionalism până în ultimul moment.

premii biblioteca 8premii biblioteca 7 premii biblioteca 6 premii biblioteca 5 premii biblioteca 4

 

Adaugă un Comentariu

*