Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Blocul groazei la Găeşti! Fecalele se scurg prin ţevi scoase pe… geam!

DÂMBOVIŢA: Blocul groazei la Găeşti! Fecalele se scurg prin ţevi scoase pe… geam! 

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Imagini de coşmar şi miros insuportabil la Găeşti! Locatarii unui bloc de lângă cartierul ANL au scos pe geam ţevile de scurgere a fecalelor. Este vorba de 6-7 familii, care trăiesc în condiţii greu de imaginat, fără apă, fără canalizare… La un moment dat, nu mai aveau nici curent electric, relatează Cronica de Găeşti.

Cât priveşte dejecţiile care sunt aruncate pe geam, în spatele clădirii, nimeni nu a luat nicio măsură. Nici Garda de mediu, nici Direcţia de Sănătate Publică, nici Primăria! Angajaţii Companiei de Apă care s-au deplasat la faţa locului, la solicitarea jurnaliştilor, nu au putut face nimic, întrucât imobilul nu este racordat la distemul de apă şi canalizare.

prin urmare, excrementele se vor infiltra în continuare peste tot, atât în pereţi, cât şi în pânza freatică. Mirosul este cumplit, deşi este ger afară. Probabil că în mijlocul verii va fi o adevărată nenorocire să ai drum prin preajmă…

Adaugă un Comentariu

*