Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Bolnavii de la Spitalul Judeţean, duşi cu taxiurile la secţiile de votare

DÂMBOVIŢA: Bolnavii de la Spitalul Judeţean, duşi cu taxiurile la secţiile de votare 

Foto: Mediafax - Liviu Chirica

Partidul Democrat Liberal Dâmbovița a solicitat Inspectoratului Județean de Poliție să verifice în ce condiții pacienții internați în Spitalul Județean de Urgență Târgoviște au fost trimiși, cu taxi-urile, la Secția de votare nr. 63 din Micro XI, dar și la alte secții din municipiu, cu specificații clare de a vota un anumit partid.

Menționăm că s-au exercitat presiuni pe bolnavi încă de la primele ore ale dimineții, când au fost cărați cu mașinile militanților politici la anumite secții din municipiul Târgoviște. După ce autoritățile au fost sesizate și au intervenit, pacienții au fost îmbarcați în taxi, pe cheltuiala unor personaje angajate în cadrul unității spitalicești.

Apreciem că aceste acțiuni sunt de natură să împiedice desfășurarea unui proces democratic în condiții de normalitate și legalitate. Presiunile exercitate asupra electoratului arată disperarea unor indivizi cu funcții în administrație sau în instituții bugetare, de a obține scoruri care nu sunt în concordanță nici cu voința și nici cu așteptările reale ale dâmbovițenilor.

Departamentul de Comunicare al PDL Dâmbovița

Adaugă un Comentariu

*