Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Braniştea, prima comună din judeţ care va construi un centru cultural de la zero!

DÂMBOVIŢA: Braniştea, prima comună din judeţ care va construi un centru cultural de la zero! 

marian tachianu 1

Comuna Braniştea nu are la acest moment niciun cămin cultural care să fie măcar funcţional, că despre o instituţie de nivel european nici nu poate fi vorba. În atare condiţii, primarul Marian Ţachianu nu a lăsat să-i scape oportunitatea de a construi de la zero un centru multifuncţional, cu fonduri guvernamentale prin Compania Naţională de Investiţii.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, alte nouă administraţii locale vor primi anul acesta bani pentru reabilitarea căminelor culturale. Între timp, au mai fost depuse încă 13 proiecte şi mai sunt în pregătire trei.

De altfel, prin CNI, vor fi finanţate mai multe investiţii din judeţul Dâmboviţa: complex sportiv la Târgovişte (în perimetrul fostei unităţi militare de la gară); stadion cu 2.000 de locuri în oraşul Titu; săli de sport în Moreni şi Găeşti; reabilitare şi consolidare sediu Arhiepiscopia Târgoviştei; reabilitare turn Mănăstirea Nucet.

Adaugă un Comentariu

*