Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Bugetul pentru drumurile judeţene, cu 10 milioane de lei mai mic decât în 2015!

DÂMBOVIŢA: Bugetul pentru drumurile judeţene, cu 10 milioane de lei mai mic decât în 2015! 

adrian tutuianu

Locuitorii judeţul Dâmboviţa mai au de aşteptat până ce întreaga infrastructură rutieră, respectiv drumurile comunale şi cele judeţene, va fi pusă la punct. După cum prognoza, nu cu multă vreme în urmă, Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean, ar mai fi nevoie de circa 20 de ani până la rezolvarea acestor probleme.

Şeful judeţului şi-a arătat nemulţumirea faţă de alocările financiare pentru reabilitarea şi modernizarea drumurilor, care sunt anul acesta de 8.716.000 lei, mai mici cu circa 10.000.000 lei decât anul trecut. Adrian Ţuţuianu speră ca sumele pentru investiţiile în infrastructura rutieră să fie reîntregite la rectificările bugetare care vor urma.

A mai spus preşedintele CJD că 2015 a fost anul când judeţul Dâmboviţa a primit din partea Guvernului României cele mai mari alocări financiare din ultimii 25 de ani, adică de la revoluţia din decembrie 1989 încoace.

Adaugă un Comentariu

*