Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Bursa locurilor de muncă pentru şomerii pe care-i califică Primăria Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Bursa locurilor de muncă pentru şomerii pe care-i califică Primăria Târgovişte 

bursa locurilor de munca primarie 1

Primăria Târgovişte a organizat astăzi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, o bursă a locurilor de muncă pentru beneficiarii proiectului „Consiliere, formare, ocupare”, care se adresează şomerilor de lungă durată şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţele Dâmboviţa şi Argeş.

Potrivit coordonatorului de proiect – Vasile Apostol, vor urma alte cinci asemenea întâlniri directe cu angajatorii, atât în Dâmboviţa cât şi în Argeş, astfel încât cursanţii să poată purta discuţii aplicate cu reprezentanţii societăţilor comerciale.

CITEŞTE ŞI: „Nu ai un loc de muncă şi vei să te recalifici? Te ajută primăria Târgovişte!”

În momentul de faţă, sunt disponibile cursuri pentru următoarele meserii: îngrijitoare copii; lucrător agricol; electrician; croitor; babysitter şi antreprenor în economie socială. Cei care doresc să participe trebuie să aibă minim studii gimnaziale şi să fie şomer de lungă durată (tineri – 6 luni de la intrarea în şomaj; adulţi – 12 luni de la intrarea în şomaj) sau persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

bursa locurilor de munca primarie 2Spre deosebire de alte cursuri organizate până acum, participanţii vor primi în fiecare zi o masă, iar la absolvire vor obţine nu doar o diplomă recunoscută pe piaţa muncii, ci şi o recompensă în bani, respectiv 600 de lei fiecare. De asemenea, cei care urmează cursul de antreprenor în economie socială se pot înscrie la concursul care premiază cele mai bune 10 planuri de afacere cu câte 26.100 lei.

Persoanele interesate se pot adresa echipei de proiect, care poate fi găsită în Târgovişte, strada Libertăţii, nr. 2, etaj 1, camerele 3-4 (Clădirea Mondial).

Adaugă un Comentariu

*