Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Ca la noi la nimeni! Şoferii au mers din groapă-n groapă pentru că un drum era în acte teren agricol!

DÂMBOVIŢA: Ca la noi la nimeni! Şoferii au mers din groapă-n groapă pentru că un drum era în acte teren agricol! 

drum manesti 2

Locuitorii din comuna Măneşti, judeţul Dâmboviţa, s-au întrebat, de câţiva ani, de ce edilii au lăsat neasfaltată o porţiune de aproximativ 200-300 de metri din DC 117, care leagă localitatea de DN72A, Târgovişte-Câmpulung, în zona staţiei Peco Gheboieni, comuna Tătărani. Mai mult chiar, şoferii au înjurat de mama focului în tot acest timp, fiindcă tronsonul cu pricina era unul numai bun pentru o pistă de încercări auto, având în vedere numărul mare de gropi, dar şi dimensiunea acestora.

Într-un final, au aflat răspunsul, dar tot nu le-a venit să creadă. Acea bucăţică de drum nu apărea în acte, ceea ce însemna că nu… există! Mergând pe firul problemei, s-a descoperit că drumul era de fapt, conform documetaţiilor, teren agricol în proprietatea comunei Tătărani. Şi cum să asfaltezi, legal, un teren agricol? Procedura este una lungă şi birocratică, însă cele două administraţii publice au scos-o la capăt în final, iar săptămâna aceasta s-a pus punct calvarului şoferilor. Drumul a fost asfaltat în întregime! Investiţia a fost suportată din bugetul comunei Măneşti, care a obţinut de la Primăria Tătărani, prin acte notariale, dreptul de superficie asupra terenului respectiv.

drum manesti

 

Adaugă un Comentariu

*