Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Cabinet stomatologic la concurenţă cu cele private, la Liceul „Nicolae Ciorănescu”

DÂMBOVIŢA: Cabinet stomatologic la concurenţă cu cele private, la Liceul „Nicolae Ciorănescu” 

cabinet stomatologic cioranescu

Primăria Târgovişte a investit 40.000 de lei pentru ca elevii care învaţa la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” să poată beneficia de un cabinet stomatologic la standarde europene.

Astăzi, 27 mai 2014, cu ocazia inaugurării, primarul Gabriel Boriga a felicitat echipa care a reuşit să implementeze cu succes acest proiect – directoarele unităţii de învăţământ şi conducerea Direcției Generale de Asistență Socială Târgoviște.

„Mă bucur pentru faptul că încă o unitate de învățământ din municipiul Târgoviște beneficiază de asemenea dotări în cabinetele stomatologice. Am fost la Școala Nr. 8 anul trecut, acum am venit aici și sper să mai merg în cel puțin o locație, unde o să avem asemenea aparatură. Nu se deosebește cu nimic ceea ce găsiți aici de ceea ce este într-un cabinet privat stomatologic. Este de datoria noastră să susținem învățământul, să susținem sănătatea, să susținem infrastructura”, a declarat Gabriel Boriga.

Adaugă un Comentariu

*