Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Cadou de la Primărie! Locuitorii din Titu nu plătesc pentru izolarea termică a blocurilor

DÂMBOVIŢA: Cadou de la Primărie! Locuitorii din Titu nu plătesc pentru izolarea termică a blocurilor 

izolare termica titu

În oraşul Titu, din judeţul Dâmboviţa, lucrările de izolare termică a blocurilor, dar şi reabilitarea acoperişurilor se suportă integral de către administraţia locală. Propunerea a venit din partea primarului Traian Niculae şi a fost aprobată fără rezerve de către consilieri, care au considerat că ajutorul va fi binevenit, ţinând cont de faptul că locuitorii oraşului nu-şi permit să plătească pentru astfel de investiţii.

Astăzi, a fost semnat la sediul Primăriei Titu contractul de lucrări cu firma care a câştigat licitaţia organizată pentru desemnarea constructorului. Prin urmare, până la finele acestui an, 15 scări de bloc vor fi izolate termic, reabilitându-se totodată şi acoperişurile.

Sunt cuprinse în acest proiect blocurile 1, 11, 13, 14, 16 – str. I.C. Vissarion și B1, B2, B3, B4 – str. Nouă. De asemenea, urmează ca pentru blocurile B2, B3, B4 – str. Gării; E4, E5 – str. Nouă și N, 10 și 3A – str. I.C. Vissarion să fie executate lucrări de reabilitare a acoperișurilor.

Valoarea investiţiei este de 4.415.530,63 lei, la care se adaugă TVA, şi va fi suportată integral de către Primăria Titu, proprietarii de apartamente necontribuind cu vreo sumă de bani.

consilieri titu

Adaugă un Comentariu

*