Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Calculatoare în dar pentru copiii din cinci familii nevoiaşe din Gura Ocniţei

DÂMBOVIŢA: Calculatoare în dar pentru copiii din cinci familii nevoiaşe din Gura Ocniţei 

donatie calculatoare gura ocnitei 1

Te-ai gândit vreodată, tu, cel pentru care tehnica de ultimă generaţie nu mai are secrete, că, în anul de graţie 2017, există copii care nu au acasă un banal deja calculator de birou, fiindcă familiile lor sunt prea sărace să-şi permită să-l cumpere? Dacă răspunsul tău este nu, gândeşte-te că niciodată nu este prea târziu să te implici! Gesturile ce pot părea mici au puterea să schimbe destine!

S-a întâmplat astăzi în comuna Gura Ocniţei, din judeţul Dâmboviţa, unde cinci familii nevoiaşe au primit din partea administraţiei publice locale câte un calculator, spre bucuria copiilor. Primarul Sorin Ioniţă ne-a declarat că această acţiune umanitară a fost posibilă datorită Fundaţiei Rumänien-Sunshine, din Germania, condusă de Winfried Dederich, prieten apropiat al localităţii Gura Ocniţei, care a donat cele cinci calculatoare.

donatie calculatoare gura ocnitei 3Înainte de a le fi duse copiilor, unităţile PC şi monitoarele au fost curăţate şi recondiţionate la Primăria Gura Ocniţei, prin grija tânărului George Alexandru Istrate. Direct răspunzătoare pentru reuşita campaniei „Ajutăm împreună pentru un zâmbet de copil” a fost Nicoleta Carmen Stefancu – inspector la Primăria Gura Ocniţei, pe care o felicităm pentru această idee minunată.

Calculatoarele au ajuns la familii din toate satele componete ale comunei, respectiv câte unul în Ochiuri, Săcuieni şi Adânca şi două în Gura Ocniţei.

 

donatie calculatoare gura ocnitei 2

Adaugă un Comentariu

*