Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 21, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Călin Marin, indisponibil până la sfârșitul sezonului

DÂMBOVIŢA: Călin Marin, indisponibil până la sfârșitul sezonului 

Foto: sportdambovitean.ro

Unul dintre cei mai în formă jucători de la Chindia a fost fundașul central Călin Marin. S-a remarcat prin marcaje strânse, tip ventuză, prin dublaj eficient, prin joc simplu, fară complicații. S-a înțeles bine atat cu Marian Vătavu, cât și cu Denis Ispas cu care a făcut cuplu în zona centrală a apărării Chindiei.

Stoperul de 30 de ani s-a remarcat printr-un bun joc aerian, fiind ajutat și de talia superioară. De asemenea , s-a dovedit imbatabil în duelurile unu contra unu. În toate situațiile a fost greu de depășit. Mai mult, puternicul fundaș târgoviștean și-a pus numele destul de des pe lista marcatorilor. A înscris cinci goluri, dintre care trei în play-off (locurile 1-6).

Când lumea îi era mai dragă și atinsese un vârf de formă, s-a accidentat stupid, în minutul 10, al partidei susținute de Chindia, pe stadionul Eugen Popescu, cu Atletic Bradu. Accidentarea la cotul brațului stâng îl va ține pe Călin Marin pe tușă până la sfârșitul sezonului.

Este un moment destul de dificil pentru echipa din Cetatea celor 33 de Voievozi care luptă pentru promovare. Se speră totuși că defensiva tîrgovișteană va fi fără fisură, tip beton armat, în cele patru meciuri rămase până la sfârșitul stagiunii.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*