Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 31, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Cămin Cultural nou pentru locuitorii din Raciu. FOTO

DÂMBOVIŢA: Cămin Cultural nou pentru locuitorii din Raciu. FOTO 

inaugurare camin raciu 4

Vasile Grădinaru este unul dintre cei mai iubiţi primari din judeţ. N-ai să auzi vreun cuvânt de rău despre el din gura consătenilor săi! Dimpotrivă, oamenii încep rapid să îţi spună despre tot ceea ce a făcut bun în localitate.

Acum, localnicii mai au un motiv de bucurie. Astăzi, 13 martie, în prezenţa lui Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean, a fost inaugurat Căminul Cultural din Raciu. Imobilul a fost reconsolidat şi modernizat, plus că s-a construit şi un corp nou de clădire în care funcţionează biblioteca comunală.

inaugurare camin raciu 3

Investiţia s-a ridicat la 800.000 de lei, fonduri asigurate de la bugetul local, la care s-a mai adăugat suma de 72.000 de lei, bani obţinuţi printr-un proiect european pe Măsura 332. Finanţarea UE a fost utilizată pentru dotarea instituţiei culturale cu instalaţie de sonoizare, cortină, costume populare şi scaune de sală.

După slujba de sfinţire, întreaga suflare prezentă la eveniment a fost invitată să vizioneze un spectacol folcloric. În prima parte, pe scenă a evoluat un grup artistic alcătuit din copii din localitate, iar în partea a doua publicul s-a delectat cu programul oferit de soliştii de muzică populară ai Ansamblului Chindia.

Primarul Vasile Grădinaru nu a pierdut ocazia de a-i cere, de pe scenă, la microfon, preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa sprijin în continuare, mai ales pentru asfaltarea segmentelor de drum care traversează comuna şi care au rămas nemodernizate.

inaugurare camin raciu 1 inaugurare camin raciu 2 inaugurare camin raciu 5

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Cămin Cultural nou pentru locuitorii din Raciu. FOTO

  1. Dorinel

    Asteptam arestarile DNA pentru furturile si hotiile orchestrate de individul si infractorul Tutuianu. Sau iar nu au semnat procesul verbal de punere in functiune. Dormi linistit pe carbuni incinsi Tutuiene, procurorii de vegheaza si noi impreuna cu ei , pana vei pleca din functie si 4 ani dupa aceea.

     

Adaugă un Comentariu

*