Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Căminul Cultural din Runcu, inaugurat cu sărmăluţe şi muzică populară

DÂMBOVIŢA: Căminul Cultural din Runcu, inaugurat cu sărmăluţe şi muzică populară 

inaugurare camin cultural runcu 3

Locuitorii comunei Runcu au petrecut, de ziua Micii Unirii, la Căminul Cultural, inaugurat în prezența președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Runcenii nu au avut parte doar de un spectacol folcloric susținut de artiști argeșeni, ci au fost şi omeniți de autorități cu o masă pe cinste, fiind pregătite pentru acest eveniment câteva mii de sărmăluțe.

Căminul Cultural a fost reabilitat și modernitate de la zero. Sala de spectacol arată deosebit, fiind dotată cu tot ceea ce este necesar pentru derularea unor activități cultural-artistice. Totodată, clădirea a fost extinsă cu un etaj. Toate încăperile instituției au fost reparate. Există acum cabine pentru artiști, săli de repetiții, grupuri sanitare. Caminul Cultural Runcu dispune şi de instalație termică centralizată.

camin cultural runcu

Despre ce s-a realizat la Runcu în materie de investiții socio-culturale şi infrastructură, dar și despre ceea ce urmează a se înfăptui în următorii ani au vorbit primarul Gheorghe Brebeanu și Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Autoritățile locale au lansat cu acest prilej și lucrarea „Viața de primar”, scrisă de argeșeanul Dumitru Boţilă. O carte despre Runcu și despre ceea ce s-a făcut bun în comuna de la poalele Leaotei sub mandatele primarului Gheorghe Brebeanu. Lucrarea, scrisă simplist, este una perfectibilă, cu posibilitatea de a fi îmbunătățită. Este oricum, un început, un punct de plecare pentru istoria Runcului.

inaugurare camin cultural runcu 2 inaugurare camin cultural runcu 6 inaugurare camin cultural runcu 5 inaugurare camin cultural runcu 1 inaugurare camin cultural runcu 4

Adaugă un Comentariu

*