Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Căminul „Sf. Alexandru” din Titu, casă pentru 30 de bătrâni

DÂMBOVIŢA: Căminul „Sf. Alexandru” din Titu, casă pentru 30 de bătrâni 

camin batrani titu 2

În oraşul Titu, din judeţul Dâmboviţa, a fost deschis, pe 30 august 2016, un aşezământ social pentru bătrâni. Căminul „Sf. Alexandru” are o capacitate de 30 de locuri, 15 fiind deja ocupate. Beneficiarii sunt permanent în atenţia unor asistente medicale profesioniste şi, evident, în unitate există şi doctor, care veghează la sănătatea celor care-şi trăiesc aici ultimii ani din viaţă.

„Prin demararea activităţii în acest cămin, prinde viaţă un vechi proiect al administratiei locale si al Consiliului Local Titu, un proiect de o reală anvergura civică, acela de a oferi generaţiei a treia o viaţă mai uşoară, mai demnă, mai respectabilă”, a spus primarul Traian Niculae, cu prilejul inaugurării.

camin batrani titu 1Edilul nu a uitat, de asemenea, să mulţumească Fundaţiei Gemert din Olanda, care susţine, de ani de zile, demersurile administraţiei locale în domeniul asistenţei sociale şi medicale, contribuind substanţial şi la dotarea Căminului de Bătrâni „Sf. Alexandru”.

„Pe cei care vor trăi în acest cămin îi asigur că Primaria Titu şi Consiliul Local vor sustine echipa de conducere pentru a le asigura dumnealor o asemenea viaţă, astfel încât să nu simtă că timpul îi domină, să poată îndepărta temerile de orice fel, să aştepte despovăraţi de griji ziua de mâine, să privească dintr-un alt unghi problemele vietii”, a continuat primarul Traian Niculae.

Foto: Gazeta de Titu

camin batrani titu 3

Adaugă un Comentariu

*