Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Campanie generală de curăţenie la Titu! Primăria acţionează în toate zonele oraşului

DÂMBOVIŢA: Campanie generală de curăţenie la Titu! Primăria acţionează în toate zonele oraşului 

curatenie titu 2

Primăria Titu a demarat, săptămâna aceasta, ample lucrări de curăţenie, menite să schimbe aspectul întregului oraş. Pentru început, se vor executa activităţile de toaletare a arborilor. Se va acţiona în cartierul de blocuri şi în satele aparţinătoare – Fusea, Sălcuţa, Hagioaica, Plopu, dar şi în zona Atârnaţi.

Etapa a doua a campaniei de curăţenie va cuprinde lucrări de igienizare a spaţiilor verzi şi locurilor de joacă şi de odihnă, precum şi plantări de arbori, astfel încât să se creeze noi perimetre verzi în oraş. De asemenea, vor fi văruiţi toţi copacii şi se vor executa tăieri de îngrijire a arbuştilor. Nu în ultimul rând, se vor sădi flori, atât în ronduri, cât şi în jardinierele existente. Totodată, se vor repara bordurile şi pavajele deteriorate. În plus, vor fi curăţate sistemele de scurgere a apelor pluviale şi se va acţiona şi asupra mobilierului urban, care va fi revopsit şi completat. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, se va proceda şi la măturarea şi spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie.

Practic, până pe 10 aprilie, toate deşeurile menajere şi vegetale vor fi scoase din oraş, iar locuitorii oraşului Titu se vor putea bucura de un mediu ambient mult mai plăcut.

curatenie titu 1

Adaugă un Comentariu

*