Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Campanie umanitară pentru 10 familii nevoiaşe din Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Campanie umanitară pentru 10 familii nevoiaşe din Târgovişte 

campanie umanitara boriga

Fostul edil al municipiului Târgovişte – Gabriel Boriga se implică asiduu în activitatea Asociaţiei „Împreună pentru Târgovişte”, reuşind, pas cu pas, să aducă acest ONG, până mai ieri necunoscut, în atenţia opiniei publice. Astăzi a fost lansată o nouă campanie umanitară sub titulatura „Un Crăciun fericit tuturor”.

Reprezentanţii asociaţiei, prin vocea lui Gabriel Boriga, fac apel la cetăţenii municipiului, la societăţile comerciale, instituţiile publice şi personalităţile din varii medii de activitate, să se implice pentru a aduce o rază de lumină şi speranţă, în prag de sărbători, pentru zece familii de oameni sărmani care trăiesc în Târgovişte.

„Proiectul este unul umanitar care tinde să promoveze în contextul sărbătorilor de iarnă şi a celebrării zilelor internaţionale dedicate drepturilor omului şi solidarităţii umane, valori ale ajutorului reciproc în interiorul comunităţii din municipiul Târgovişte. Se doreşte armonizarea necesităţilor grupurilor defavorizate cu interesul şi spiritul civic al întregii comunităţi, astfel încât, în preajma sărbătorilor de iarnă, cei care se află într-o situaţie precară din punct de vedere material şi financiar, să beneficieze de sprijinul celor din jur”, a precizat Gabriel Boriga.

Pentru ducerea la îndeplinire a acestei campanii umanitare, Asociaţia „Împreună pentru Târgovişte” a semnat un parteneriat de colaborare şi cu Crucea Roşie Dâmboviţa.

În perioada 8-22 decembrie 2014, târgoviştenii care vor să ajute cele zece familii nevoiaşe pot dona, la sediul asociaţiei, situat pe centrul Vechi, alimente neperisabile, îmbrăcăminte, rechizite, încălţămine şi jucării, care vor ajunge la cei năpăstuiţi.

 

Adaugă un Comentariu

*