Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 10, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Când vom avea drum la patru benzi şi pe ce traseu?

DÂMBOVIŢA: Când vom avea drum la patru benzi şi pe ce traseu? 

sandu oprea 1

Masterplanul de Transport al României, recent aprobat, aduce o bucurie şi dâmboviţenilor. Până în 2020, ar urma să fie definitivate lucrările de construcţie a Drumului Expres Trans-Regio „Chindia”, cu o lungime de 131 de kilometri. Acest traseu rutier deosebit de important pentru dezvoltarea economică a judeţului va face legătura între Autostrada A1, Bucureşti-Piteşti, şi Sinaia, pe traseul Potlogi, Titu, Bâldana, Târgovişte, Sinaia.

„Acest proiect a întrunit punctajul maxim, de 4,20 puncte. Noi sperăm că, fiind pe primul loc în această categorie, în faţa altor drumuri cu valoare mult mai mare, se va reuşi să fie parcurse şi procedurile legale de licitaţie şi să ajungem la ceea ce ne dorim de foarte mult timp, să avem un drum pe patru benzi de la autostradă până la Titu-Bâldana-Târgovişte, după aceea, modernizat, până la Sinaia”, a precizat Alexandru Oprea – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Valoarea acestui proiect, care, după materializare, poate retrezi economia judeţului Dâmboviţa, se ridică la 103 milioane de euro.

Adaugă un Comentariu

*