Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Candidat la Primăria Târgovişte cere închiderea supermarketurilor o zi pe săptămână!

DÂMBOVIŢA: Candidat la Primăria Târgovişte cere închiderea supermarketurilor o zi pe săptămână! 

ana maria nicolae supermarketuri

Ana-Maria Nicolae – candidat independent pentru Primăria Târgovişte va organiza, în săptămânile ce urmează, acţiuni ce vizează încurajarea aprovizionării de la producătorii autohtoni, considerând că trebuie să le oferim acestora condiţii mai bune de comercializare a produselor. Tânăra profesoară universitară îşi bazează iniţiativa pe faptul că judeţul Dâmboviţa are suficiente resurse agro-alimentare, producătorii din Cartierul Matei Voievod al Târgoviştei şi din comunele Băleni, Lunguleţu, Brezoaele, Poiana, Voineşti fiind cunoscuţi în toată ţara. Şi sunt doar câteva exemple!

„Printre măsurile pe care le cer se numără închiderea supermarketurilor o zi pe săptămână și relocarea acestora în zonele limitrofe ale orașului. Este o campanie de conștientizare a efectului pe care supermarketurile îl au atât asupra economiei orașului, cât și asupra sănătății târgoviștenilor. Pentru a ieși din sărăcie trebuie să fim chibzuiți, să luăm decizii sănătoase gândite pe termen lung pentru noi, sa ne aducem aminte ca suntem români”, a punctat Ana-Maria Nicolae, care propune, de asemenea, micşorarea taxelor de tarabă şi amenajarea unor puncte de comerţ ambulant pentru producători.

În ţările vest europene, măsura închiderii supermarketurilor o zi pe săptămână, în week-end, se aplică cu succes de ani buni şi s-a dovedit a fi o adevărată gură de oxigen pentru producători.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Candidat la Primăria Târgovişte cere închiderea supermarketurilor o zi pe săptămână!

  1. jelea constantin

    nimeni nu-i impiedica pe producatorii autohtoni sa -si vanda produsele!altceva ???

     

Adaugă un Comentariu

*