Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Candidaţii ALDE în campanie, sinceri, curaţi, fără populism şi promisiuni deşarte!

DÂMBOVIŢA: Candidaţii ALDE în campanie, sinceri, curaţi, fără populism şi promisiuni deşarte! 

alde-campanie

Daniel Constantin – copreşedinte ALDE şi Sorin Câmpeanu – preşedintele Asociaţiei Rectorilor din România s-au aflat, sâmbătă – 26 noiembrie 2016, în campanie electorală în judeţul Dâmboviţa. Cei doi lideri de la Bucureşti au participat, alături de preşedintele Alde Dâmboviţa – Georgică Dumitru şi de candidaţii partidului pentru Camera Deputaţilor şi Senat – Călin Oros, Cătălin Olteanu, Constantin Pehoiu, Dumitru Barbu şi Ionel Petre, la o serie de întâlniri în Târgovişte şi în mai multe localităţi de pe Valea Dâmboviţei.

Daniel Constantin i-a asigurat pe dâmboviţeni că partidul pe care îl reprezintă nu promovează populismul, aşa cum se obişnuieşte acum pe scena campaniei electorale. Nu propune măriri de salarii şi nici pensii colosale!

„Noi am pus înainte de toate excelenţa şi investiţiile pe care trebuie să le facem în economie, pentru a putea veni, ulterior, cu măriri de pensii şi de salarii”, a precizat Daniel Constantin.

alde-campanie-2Rectorul Universităţii Valahia, Călin Oros – primul pe lista de candidaţi ALDE Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor, a spus că avem parte de o campanie electorală cam ciudată. Consideră profesorul universitar că nu a mai auzit în nicio campanie de până acum aşa de multe promisiuni.

„Atâta asfaltare câtă au făcut unii politicieni s-a întâmplat foarte rar. Toţi au realizat autostrăzi cu patru sau şase benzi, aeroporturi… Mi-e greu să vă spun altceva decât că mă voi strădui să fac exact ceea ce trebuie să facă un parlamentar, adică legi bune pentru ţară”, a declarat Călin Oros.

 

Adaugă un Comentariu

*