Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Caracota, despre Prisăcaru: „Nu i-am oferit nimic, este logic că s-a dus pe alt drum”!

DÂMBOVIŢA: Caracota, despre Prisăcaru: „Nu i-am oferit nimic, este logic că s-a dus pe alt drum”! 

iancu caracota

Senatorul Iancu Caracota şi deputatul Cezar Preda şi-au deschis cabinet parlamentar la Târgovişte, unul tip „doi într-unul”. Sediu este cochet, cu multe fotografii pe pereţi, amintiri, ipostaze politice etc. Ambii aleşii PNL vor presta pentru cetăţenii judeţului Dâmboviţa în acest spaţiu, urmând ca, în viitorul apropiat, să mai fie deschis un birou parlamentar la Moreni.

Lăsăm la o parte expozeurile despre activitatea parlamentară a celor doi distinşi liberali, comisii din care fac parte, intrerpelări, declaraţii politice, întrebări, proiecte de viitor, referiri la cum trebuie cheltuită suma forfetară etc., fiindcă e mult balast şi aroganţă.

Ziariştii au vrut să afle părerea celor doi demnitari vizavi de fuga ruşinoasă dar sănătoasă a lui Ciprian Prisăcaru, anul trecut candidatul PNL pentru Primăria Târgovişte, la PSD. Răspunsurile au fost cât se poate de banale. Interlocutorii păreau detaşaţi de subiect. Au încercat să fugă de responsabilităţi, de vreo anume vină, aşa cum se practică de obicei în politică. Pentru cei doi parlamentari, faptul că primul candidat liberal din judeţ la alegerile locale din 2016 a plecat la PSD nu reprezintă o problemă. E opţiunea lui, treaba lui, viitorul lui politic. Declaraţia lui Iancu Caracota pe acest subiect este de-a dreptul halucinantă.

„Punctul meu de vedere este că păcat că s-a pierdut un om. Un om care are totusi o valoare, 32 la sută, e un scor care, de fapt, spune ceva. A ales PSD în final, este opţiunea lui, nu este treaba mea, dar păcatul rămâne totuşi la noi pentru că nu am ştiut să-l ţinem lângă noi. Nu am ştiut să-l valorificam. Este părerea mea, am lucrat cu Prisăcaru, îmi pare rău pentru el, îmi pare rău pentru noi. Este clar că problema este la noi. Noi nu i-am oferit nimic, este logic că s-a dus pe un alt drum care pentru el este mai bun. El şi-a ales în momentul ăsta o altă echipă”, a mărturisit senatorul Caracota.

cezar predaCezar Preda a dat de înţeles că pasul făcut de Prisăcaru era previzibil, aşteptat de mai multă vreme.

„Să fie sănătos! Să-şi vadă de drumul lui. Lucrurile astea nu înţeleg că vi s-au părut o surpriză. Nu ştiaţi că a luat drumul ăsta”?

Ne întrebăm ce mai caută oamenii ăştia în politică dacă nu sunt în stare să-şi ţină oamenii în partid şi recunosc acest lucru. Să declari, debarasat de situaţie, că nu e nimic grav, fiecare face ce vrea, e dreptul fiecăruia să-şi aleagă partidul, este de neconceput. Mâine-poimâine, alţi liberali pot pleca de la dreapta la stânga, în căutare de locuri călduţe, de funcţii, iar demnitarii partidului nu consideră că ar fi o problemă…

Adaugă un Comentariu

*