Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Casa de Oaspeţi a Consiliului Judeţean râmâne tot cu lacătul pe uşă!

DÂMBOVIŢA: Casa de Oaspeţi a Consiliului Judeţean râmâne tot cu lacătul pe uşă! 

casa de oaspeti 1

Restauranul „Casa de Oaspeţi”, proprietate a Consiliului Judeţean Dâmboviţa aflată până de curând în administrarea falimentară a SC Carpatmontana serv, este închis de câteva săptămâni, iar personalul mutat care încotro. Conducerea judeţului a decis ca unitatea de alimentaţie publică să fie scoasă la licitaţie publică pentru a fi concesionată.

Proiectul de hotărâre s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Dâmboviţa de joi, 21 ianuarie 2016, dar a fost amânat pentru a fi realizate alte expertize, alte calcule…

Preşedintele CJD – Adrian Ţuţuianu a precizat că, până la momentul de faţă, trei societăţi comerciale s-au arătat interesate de concesionarea Casei de Oaspeţi. Deocamdată, celebrul restaurant rămâne cu lacătul pe uşă…

casa de oaspeti 2

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Casa de Oaspeţi a Consiliului Judeţean râmâne tot cu lacătul pe uşă!

 1. Lupul Alb GetoDac Jedy

  Lucrurile incep a deveni suspecte in judetul Dambovita ! Atrag atentia , tot ca gazetar DAR SI CA INGINER, asupra faptului ca ORICE POSIBILA INVESTITIE CE S-AR FI PUTUT REALIZA IN ACEST JUDET A FOST ABANDONATA INCA DIN FAZA INCIPIENTA INRUCAT DOMNII TOVARASI DE LA PUTERE NU AU CAPACITATEA DE A DECIDE IN SCOPUL ICEPERII INVESTITIILOR ! AU FOST DOSITE DIVERSE FABRICI – SI FAC REFERIRE LA UTILAJE CE AR FI TREBUIT SA FUNCTIONEZE CA LINII DE PRODUCTIE INCLUSIV DE SUCURI SI CONSERVE – SI CARE AU RUGINIT PRIN DEPOZITE INTRUCAT PRETINSII LIDERI AI JUDETULUI HABAR NU AU DE EXISTENTA ACESTOR UTILAJE CARE AR FI ,,IMBOGATIT,, JUDETUL DAMBOVITA INCLUSIV CU NOI LOCURI DE MUNCA ! ALOOOOOOOO MAI TOVARASU TUTUIANU SI MARINESCU – DACA TOT SUNTETI PRESEDINTI SI PREFECTI … MAI UITATI-VA SI PRIN OGRADA … !!! FABRICILE AU FOST ADUSE CU VAPOARELE DIN S.U.A. ! AVETI UN SINGUR LUCRU DE REALIZAT – ANUME DATI SARCINA SA SE FORMEZE UN DEPARTAMENT CU OAMENI PREGATITI IN INGINERIE SI CARE SASE OCUPE CU PROIECTAREA SI INVESTITIILE APOI CU PRODUCTIA … EFECTIVA ! JUDETUL DAMBOVIAT ANI SI ANI LA RAND A FOST UNUL DE VARF IN MATERIE DE PRODUCTIE SI TEHNOGII ALIMENTARE. ! INTR-ADEVAR … NU TOATE MUSTELE FAC MIERE … ADRA AVEM O UNIVERSITATE CARE SCOATE ANUAL SPECIALISTI … SI UN JUDET FOARTE BOGAT IN PRODUCTIA DE FRUCTE SI LEGUME ! PIATA ROMANEASCA A DEVENIT FULL PENTRU TARI CONEXE,IAR ROMANIA NU MAI E APTA SI CAPABILA SA REALIZEZE PRODUCTII PE PRODUSELE AUTOHTONE !??? NU !

  NU DE O MIE DE ORI NU ! NU E VOINTA POLITICA TOVARASI … DRAGI TOVARASI !!! E NEVOIE DE REGLEMENTARI INTERNE PENTRU INTREGUL JUDET SI AQUESAREA LA POLITICI ECONOMICE ADECVATE SI DEZVOLTATOARE ! PENTRU ASTA ATI FOST ALESI IN VARFUL SCAUNELOR … SCAUNE CARE ORICAND VA VOR PUTEA DEVENI … SCAUNE MOI , SAU PREA TARI … EVENTUAL ELECTRICE … ODATA CU ALEGERILE CE BAT LA USA !
  Cu drag,onoare si consideratie …
  *MultaViata*
  *Lupul*Alb*GetoDac*
  *Vicentiu*I*Voiculescu*
  *Zamolxienii*Zegetini*

   

Adaugă un Comentariu

*