Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Caz incredibil la Moreni! O tânără acuză că a fost bătută de un medic

DÂMBOVIŢA: Caz incredibil la Moreni! O tânără acuză că a fost bătută de un medic 

Georgiana Radu acuză că a fost bătută în spital

Pentru familia Radu din comuna IL Caragiale, Paştele nu este tocmai fericit, tihnit. Asta pentru că au fost luaţi de probleme chiar din Vinerea Mare. Georgiana Radu, 28 de ani, s-a speriat când a văzut că pruncul său, de numai câteva săptămâni, are febră şi plânge întruna. Familia a decis să sune la ambulanţă. Era noapte şi se temeau ca până dimineaţa să nu se întâmple ceva rău cu micuţul. Aşa a ajuns la Spitalul de la Moreni, Secţia Pediatrie.

„Acolo, doctoriţa Sabău a început să o jignească, să o îmbrâncească, că de ce a venit la ora aia, că de ce nu are trimitere de la medicul de familie. Să-şi bată joc de fată, ce mai”, ne-a mărturisit Ion Radu, tatăl Georgianei.

În cele din urmă, medicul Sabău a consultat copilul.

„Ne-a spus că nu are nimic, că e doar constipată şi că poate să plece acasă”, continuă incredibila poveste Ion Radu.

Fiindcă era trecut de miezul nopţii şi nu mai avea cu ce să ajungă acasă, Georgiana o roagă pe doctoră să rămână în spital până în zori. Cu chiu cu vai, i se permite să stea în hol cu copilul de câteva săptămâni. Vine dimineaţa…

„Doctora Sabău i-a spus doctorului Voinescu care intra pe schimb ce s-a întâmplat cu ţiganca care a venit noaptea”, susţine Ion Radu.

Ce a urmat sfidează normalitatea, bunul simţ. Dacă s-a întâmplat într-adevăr aşa, autorităţile statului trebuie să intervină rapid.

„Voinescu s-a dus la fată şi i-a dat o palmă, de a dat-o cu capul de uşă. Fata a căzut jos, a început să plângă. Era şi cu copilul în braţe. S-a dus apoi în spitalul mare, unde i s-a acordat ajutor. A venit şi Poliţia”, declară Ion Radu.

Ion Radu, tatăl Georgianei, este decis să meargă până la capăt

Ion Radu, tatăl Georgianei, este decis să meargă până la capăt

Bietul om, supărat peste măsură, a mers la conducerea spitalului, la Colegiul Medicilor şi la Poliţie. Are de gând să ajungă imediat după Paşte şi la Parchet.

„Ei ar vrea acum să îi iertăm. Nu facem aşa ceva. Şi-a bătut joc de noi. Oricum, doctorul Voinescu a spus că ce, nu o să păţească nimic. Nu îl dă nimeni afară. Este medic pediatru şi nu se mai găsesc alţii”, ne-a spus Ion Radu.

Cazul este de-a dreptul terifiant. Imediat după sărbători, vom declanşa o amplă anchetă de presă. Dacă aşa au stat lucrurile, cei vinovaţi de astfel de abuzuri trebuie să plătească.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Caz incredibil la Moreni! O tânără acuză că a fost bătută de un medic

  1. vlase

    aveti nevoie de bani de la medici?

     
  2. Ovi

    Toata ziua promovati ciroile.Ei au drepturi,traiesc din ajutoare sociale,ne fura,ne injura,fac ce vor in tara asta si niste doctori,oameni cu facultate si credibilitate,ajung sa fie denigrati de niste putori ordinare,ca sa scoata niste bani de pe ei…Ma intreb,cum am fi trait, daca castiga Hitler razboiul?Oricum,clar fara astia,eventual ii vedeam prin pozele de la muzee si desenati pe eticheta de sapun…

     

Adaugă un Comentariu

*