Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Centralele termice se montează cel mai greu la… Liceul de Construcţii!

DÂMBOVIŢA: Centralele termice se montează cel mai greu la… Liceul de Construcţii! 

liceu nicolae mihaescu 1

Problema montării centralelor termice în şcolile târgoviştene a revenit astăzi în actualitate. Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu a făcut astăzi, 17 martie, un apel public către administraţia municipiului Târgovişte, în speţă către primarul Gabriel Boriga, să definitiveze lucrările începute în toamna anului trecut la Liceul Nicolae Mihăescu înainte de olimpiada naţională pentru construcţii şi instalaţii, care va fi găzduită de această unitate de învăţământ în luna aprilie.

Spune Ţuţuianu că, dacă şantierul nu va fi închis până atunci, ne vom face de râs în faţa celor peste 200 de delegaţi din ţară care vor sosi la Târgovişte.

„Cu şanţuri prin curte, calorifere dărâmate în clădire şi cu ţevi sparte, o să facem o impresie de oraş aflat în dezastru, nu de fostă capitală a Tăţii Româneşti şi municipiu reşedinţă de judeţ”, afirmă Ţuţuianu.

De partea cealaltă, spune viceprimarul Ciprian Prisăcaru, administraţia oraşului este prima interesată ca investiţia să fie definitivată cât mai repede, însă nu se poate trece peste anumite proceduri. Edilul şi-a exprimat speranţa că olimpiada nu va începe într-un liceu aflat în construcţie. În acest sens, se fac toate demersurile necesare astfel încât lucrările de la Grupul Şcolar de Construcţii Nicolae Mihăescu să fie terminate în timp util.

Adaugă un Comentariu

*