Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 26, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Centru multifuncţional şi pasaj subteran între obiectivele turistice din Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Centru multifuncţional şi pasaj subteran între obiectivele turistice din Târgovişte 

cristi stan - viceprimar targoviste

Viceprimarul Cristian Stan ne asigură că Târgoviştea va arăta super, dar să mai avem puţintică răbdare. Se lucrează intens în cartierele oraşului la infrastructura stradală. Autorităţile stau în permanenţă pe capul constructorilor, proiectanţilor şi diriginţilor de şantier.

Prioritate la lucrări vor avea zonele care, prin organizările de şantier, generează disconfort populaţiei. Dar, până la urmă, totul va arăta altfel. La finalul lucrărilor, Târgoviştea va avea o faţă europeană.

În planul municipalităţii este şi reamenajarea perimetrului central şi punerea în valoare a obiectivelor turistice. Cristian Stan a făcut cunoscută intenţia autorităţilor de a construi în zona centrală un pasaj subteran care să lege principalele obiective turistice dn oraş. Pasaj ce va fi amenajat modern, atractiv pentru cei care îl vor parcurge.

Nu a fost uitat nici fostul Cinematograf Independennţa, aflat acum într-un stadiu avansat de degradare. Primăria, care are clădirea în proprietate, va încerca, în măsura posibilităţilor financiare, să o transforme într-un centru multifuncţional.

Adaugă un Comentariu

*