Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Cetăţenii din Răzvad fac zid împotriva candidatului Petre Coman

DÂMBOVIŢA: Cetăţenii din Răzvad fac zid împotriva candidatului Petre Coman 

Sursa foto: soimuldambovitean.ro

Lupta electorală este deosebit de înverşunată la Răzvad, localitate aflată la o aruncătură de băţ de municipiul Târgovişte. Principalii combatanţi sunt Emanuel Spătaru – candidat din partea PSD pentru postul de primar al comunei şi Petre Coman – reprezentantul UNPR în aceeaşi competiţie. Se pare că cele mai mari şanse de a deveni primar la Răzvad le are tânărul Emanuel Spătaru, care este bine văzut de concetăţenii săi, este considerat a fi un om blajin, modest, deschis dialogului, transparenţei, bun comunicator şi dornic să dea o nouă faţă comunei, dar şi conceptului de administraţie publică. În urma unui sondaj realizat la nivelul localităţii, Emanuel Spătaru conduce detaşat, fiind agreat deopotrivă de tineri şi de bătrâni.

CITEŞTE ŞI: Viceprimarul de la Răzvad dezvăluie de ce vrea fostul edil să revină în fruntea comunei

„Este un băiat destoinic. Avem ce să vorbim cu el. Ne ascultă sfaturile, iar atunci când am avut probleme de rezolvat s-a implicat rapid. Merită să fie primar la Răzvad. Trebuie să dăm o şansă şi tinerilor. Despre Coman Petre, ce să vă spun. A mai fost primar la noi. Nu a excelat. Nu a realizat mare lucru. A făcut destule pentru el şi pentru ai lui. Ar fi cazul să-şi vadă de treabă. Eu şi neamurile mele îl votăm pe Emanuel. Merită”, este unul dintre multele mesaje de susţinere primit pe adresa redacţiei noastre.

Într-o altă scrisoare, semnată „societatea civilă din Răzvad”, se precizează că oamenii nu-l mai vor pe Coman, care a avut, de-a lungul timpului, probleme cu legea penală. Spun ei că este posibil ca faptele lui Coman să fie de acum şterse, o fi fost omul reabilitat în faţa legii, dar nu şi în faţa lor. În plus, a activat şi ca informator al Securităţii, dovedit cu acte. Tocmai de aceea îndemnul este ca toată suflarea comunei să iasă duminică la vot şi să pună ştampila pentru un viitor sigur, pentru nou, pentru tineri, pentru promovarea valorilor, pentru o administraţie echilibrată. Să voteze Emanuel Spătaru primar!

eliberare penitenciar Coman Petre

 

 

Adaugă un Comentariu

*