Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Chindia Târgovişte s-a jucat cu ocaziile la poarta Conpet Ploieşti

DÂMBOVIŢA: Chindia Târgovişte s-a jucat cu ocaziile la poarta Conpet Ploieşti 

Foto: sportdambovitean.ro

Conducerea tehnică de lângă Turn nu a privit cu ochi buni remiza albă înregistrată de Chindia în deplasarea de la Conpet Ploieşti.

Silviu Dumitrescu a considerat că roş-albaştrii trebuiau să câştige împotriva prahovenilor, chiar dacă disputa de la Strejnic se afişa ca fiind una fără miză. Principalul antrenor al divizionarei C dâmboviţene a lăsat de înţeles că ineficienţa atacanţilor a dus liderul seriei să nu poată acumula toate punctele în a doua deplasare din mini-returul sezonului regulat. În schimb, Silviu Dumitrescu are încredere în elevii săi că pot ieşi cu fruntea sus în meciurile de foc cu FC Zagon, Argeşul Piteşti şi Fortuna Câmpina.

„Nu am putut cuceri toate punctele la Strejnic din cauza faptului că jucătorii a tratat jocul ca pe unul fără miză. În multe momente ale disputei s-a văzut lipsa lor de concentrare. Puteam bate pe Conpet dacă atacanţii noştri erau mai atenţi în faţa porţii adverse. Îmi este foarte greu să pricep cum Văduva şi Bucă au ratat ocazii clare de gol, după ce au ajuns faţa în faţa cu portarul Conpetului. Dacă ei nu s-ar fi jucat cu ocaziile de poartă, puteam obţine o nouă victorie. Important pentru noi rămâne să cucerim cât mai multe puncte în disputele care urmează. Vom avea parte de trei meciuri extrem de dificile pe care trebuie să le tratăm cu maximă prudenţă. Ţelul nostru în ultimele dispute din cadrul sezonului regulat este să obţinem maximum de puncte”, a declarat principalul antrenor al Chindiei pentru sportdambovitean.ro.

Adaugă un Comentariu

*