Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Chindia Târgovişte, aproape de desertul mult râvnit

DÂMBOVIŢA: Chindia Târgovişte, aproape de desertul mult râvnit 

Foto: sportdambovitean.ro

Sezonul regulat din Liga a III-a s-a încheiat. S-au stabilit echipele care vor evolua în play-off (locurile 1 – 6) şi cele din play-out (locurile 7-12). Chindia Târgovişte are o cotă bună la bursa campionatului. A intrat în play-off cu +6 faţă de Fortuna Poiana Câmpina şi +8 faţă de SCM Argeş Piteşti.

Echipa din Curtea Domnească a avut o evoluţie constant bună. Antrenorul Silviu Dumitrescu s-a bazat pe paradele lui Popescu, pe talentul lui Anton, pe travaliul lui Honciu, pe experienţa lui Pătru şi Vătavu, pe forţa de pătrundere a lui Bucă.Cherchez este sufletul echipei, iar Călin Marin – o piesă esenţială în angrenajul Chindiei. Toţi şi-au jucat bine partitura. Apoi, Văduva, Dobrescu, C. Dinu, Ghiţă, Pârvu, Voicu, Lungu, Grigore şi, din iarnă, Căldăruşanu şi-au adus şi ei contribuţia la ridicarea echipei din Cetatea celor 33 de voievozi.

Începând cu 18 aprilie, sunt programate meciurile din play-off (locurile 1-6). Roş-albaştrii intră în acest ultim act cu o zestre bogată: locul I, cu 22 de puncte, şi +16 (18-2) golaveraj.

„Lăncierii” domneşti sunt mereu în gardă, pregătiţi să lupte. Vor să se impună prin constanţă, prin unitate, prin rigoare, prin devotament. Ei privesc la prezent cu mândrie şi la viitor cu încredere. Şi-au făcut bine treaba şi vor să ia desertul mult râvnit: un loc în Liga a II-a!

A consemnat, Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*