Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Chindia Târgovişte – Fortuna Poiana Câmpina 1-2 (0-2). O gură de oxigen pentru Fortuna

DÂMBOVIŢA: Chindia Târgovişte – Fortuna Poiana Câmpina 1-2 (0-2). O gură de oxigen pentru Fortuna 

Foto: sportdambovitean.ro

Stadionul Eugen Popescu, teren bun, timp frumos, spectatori 2.000.
Au marcat: Pătru (min. 81, din 11 metri), respectiv V. Munteanu (3 şi 31).
Au arbitrat: Radu Petrescu – 7 (Bucureşti) – Mihai Cantemir – 7 (Făgăraş), Daniel Demetrescu – 7 (Râmnicu Vâlcea).
Observatori FRF: Cristian Zalupca (Bucureşti) şi Stan Prodan (Alexandria).
Jucătorul meciului: Vali Munteanu.

Această confruntare era ultima şansă pentru Fortuna de a mai spera la promovare. Orice rezultat, în afară de victorie, însemna eşec pentru echipa din Câmpina. „Norocoşii” au jucat la început repede şi riscant, căutând lovitura decisivă. Chiar în minutul 3, Ispas a degajat greşit, Năstase a recuperat balonul, l-a pasat lui Vali Munteanu, care l-a executat pe Popescu, 0-1.

Târgoviştenii nu-şi revin. Oaspeţii ţin jocul sub observaţie. Totuşi, Honciu (14) putea egala, dar a ţintit bara din lovitură liberă. Zegheru era spectator. În minutul 31, Chipirliu îl serveşte ideal pe Vali Munteanu, care înscrie din nou, 0-2. Unde era închizătorul Vătavu?

Imediat după pauză, Munteanu (48) a trimis balonul în bară. Apoi, Barbu (53) a şutat, dar POpescu a fost la post. Târgoviştenii au urcat în atac, dar n-au avut la ei gloanţe pentru poarta lui Zegheru. Honciu (77) şi Bucă (80) puteau reduce din diferenţă. În minutul 81, centralul Radu Petrescu a dictat penalti la un faul comis de Marin asupra lui Bucă. Lovitura de la punctul cu var a fost finalizată cu precizie de către Pătru, 1-2.

„Lăncierii” târgovişteni au forţat egalarea. O puteau obţine în minutul 93, dar mingea expediată de Cherchez s-a dus în plasa laterală. Ocazie imensă!

Această victorie o menţine pe Fortuna în cărţile promovării. Chindia stă mai bine în clasament, dar nu mai trebuie să facă paşi greşiţi. Mai sunt opt etape. Promovarea se mai joacă. Totul e posibil la acest capitol.

A consemnat,
Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*