Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 24, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Cine a plecat, plecat rămâne! Trădătorii nu vor fi reprimiţi în PNL

DÂMBOVIŢA: Cine a plecat, plecat rămâne! Trădătorii nu vor fi reprimiţi în PNL 

orban - vladu

Copreşedinţii PNL Dâmboviţa, Iulian Vladu şi Ludovic Orban, au anunţat că nu vor mai primi în rândurile partidului „traseişti politici şi personaje care au demonstrat, în ultimii ani, că nu au coloană vertebrală”. În schimb, liberalii îi aşteaptă în echipă pe toţi dâmboviţenii care cred că îşi pot aduce contribuţia pentru transformarea în bine a societăţii româneşti.

Cu alte cuvinte, trădătorii nu mai au cale de întoarcere, fie că sunt primari, consilieri locali sau judeţeni. Spun liderii PNL Dâmboviţa că este unul dintre mesajele transmise de alegători şi pe care ei, ca politicieni, l-au înţeles.

„Vom promova un alt fel de a face politică, bazată pe principii, valori şi performanţă, necesare însănătoşirii sistemului public. Partidul Naţional Liberal Dâmboviţa le mulţumeşte tuturor cetăţenilor, atât celor din ţară, cât şi celor din afara graniţelor, pentru că duminică, 16 noiembrie, au mers la vot, demonstrând că România este o democraţie consolidată, care nu mai acceptă nici compromisuri şi nici manipulări”, se arată într-un comunicat al PNL Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*