Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Ciprian Prisăcaru, un candidat care nu vine cu promisiuni deşarte!

DÂMBOVIŢA: Ciprian Prisăcaru, un candidat care nu vine cu promisiuni deşarte! 

ciprian prisacaru 1

Consilierul local Ciprian Prisăcaru – fost viceprimar al municipiului Târgovişte, o perioadă de timp chiar primar interimar, este propunerea PNL pentru funcţia de prim-edil al fostei Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti. Potrivit copreşedintelui PNL Dâmboviţa – deputatul Ludovic Orban, Prisăcaru se află pe primul loc în preferinţele locuitorilor municipiului. În plus, are capacitatea de a atrage de partea sa nehotărâţii, dar şi votanţii altor partide politice.

Cu mândrie, Orban a spus că şi ceilalţi doi contracandidaţi ai lui Prisăcaru în competiţia din interiorul PNL, respectiv Gabriel Plăiaşu şi Gabriel Grozavu, s-au plasat foarte aproape de Ciprian Prisăcaru în sondajul realizat cu două case de sondare a opiniei publice. Prisăcaru a devenit, conform statutului partidului, preşedinte al Organizaţiei PNL Târgovişte, detronându-i pe Iancu Caracota şi Claudiu Vasile. A mai spus Ludovic Orban că Prisăcaru are mână liberă să alcătuiască echipa de consilieri cu care va merge în alegerile locale din 5 iunie 2016.

Aflat pentru prima dată în faţa presei în calitate de candidat pentru Primăria Târgovişte, Ciprian Prisăcaru a declarat că vrea să-i dezobişnuiască pe târgovişteni de promisiuni deşarte. Înainte de toate, va veni în faţa lor cu oameni demni, cu oameni de caracter, nu cu indivizi care se plimbă cu sacoşa de la un partid la altul.

„Am constatat cu bucurie că locuitorii oraşului au încredere în persoana Ciprian Prisăcaru, în politicianul Ciprian Prisăcaru. Timp de doi ani, am slujit cu demnitate şi onestitate interesele municipiului Târgovişte. Am făcut parte dintr-o echipă care a modernizat puternic municipiul Târgovişte. Nu mi-am asumat niciodată niciun proiect, pentru că văd că o fac alţii, dar am toată încrederea că în 5 iunie voi sărbători victoria. PNL reprezintă o alternativă viabilă pentru municipiul Târgovişte”, a precizat Ciprian Prisăcaru.

Candidatul PNL pentru Primăria Târgovişte a obţinut deja sprijinul unanim al colegilor de partid. Primii care şi-au declarat susţinerea necondiţionată au fost Gabriel Plăiaşu şi Gabriel Grozavu, marii perdanţi ai competiţiei interne.

ciprian prisacaru 2

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Ciprian Prisăcaru, un candidat care nu vine cu promisiuni deşarte!

 1. Wilhelm Tell

  Cum vreti sa reconstruiti Targovistea? Nici un plan nu a fost finalizat pana in prezent pt ca toate „licitate” au fost trucate si castigate de companii fantoma s-au folosit numai de bani! PNL a fost alaturi de PSD, de ce nu a luat nici o masura? Orasul este intr-o stare de degradare monstruasa! Toate companiile (apa, drumuri, electrica, etc) au fost sub conducerea PSD care le-au distrus! Atata timp cat PSD va ramane la putere, va vor bloca toate proiectele, votand impotriva! Cum veti trece peste votul lor? Ce se va intampla cu apa potabila, va ramane aceeasi apa cu fecale si picioare de sobolan? Strazile sunt pline de gropi, canalizarile sunt infundate, centura arata ca un drum de tara, blocurile sunt pericole urbane! Cainii fara stapan … sunt ai nimanui! Asociatiile autohtone exista, dar nu pentru animalele strazii! De ce nu le spuneti dambovitenilor cum stau cu adevarat lucrurile ssi in ce mocirla i-a bagat Tutuianu si acolitii sai? De ce nu le cereti oamenilor sa ajute la refacerea viitorului copiilor lor? Vor da socoteala vreodata pt ceea ce au distrus acesti viermi comunisti numiti PRD-isti? De ce nu se intreprinde nimic impotriva lor desi ziarele prezinta in fiecare zi dovezi noi si de necontestat, de ce nu sunt saltati de DNA?

   
 2. gelu

  Lasa, nu te mai lauda singur, sa vedem ce va spune Curtea de Conturi cand va veni la controlul de rutina- atunci se va proba si „onestitatea” invocata….

   
 3. athena

  Ceva prioritati electorale, precum starpirea cainilor nu aveti, ca toti va inghesuiti la „afacerea maidanezul” pe bani publici, chipurile luptand pentru siguranta ceteteanului….bla. bla…

   

Adaugă un Comentariu

*