Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Claudia Gilia este de astăzi deputat în Parlamentul României!

DÂMBOVIŢA: Claudia Gilia este de astăzi deputat în Parlamentul României! 

Claudia Gilia - deputat PSD

Claudia Gilia, preşedintă a organizaţiei femeilor social democrate Dâmboviţa, a depus astăzi, 4 septembrie, jurământul de credinţă faţă de ţară în calitate de deputat în Parlamentul României. Claudia Gilia urmează să renunţe la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pe care o ocupă de la începutul acestui an. Legea îi permite, în schimb, să rămână prorector al Universităţii Valahia din Târgovişte Locul de deputat a rămas vacant urmare numirii lui Leonardo Badea ca preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Fiscală.

„Sunt onorată să reprezint cetăţenii judeţului Dâmboviţa în Parlamentul României. Demnitatea de deputat este pentru mine o responsabilitate şi un angajament în acelaşi timp, de a depune toate eforturile pentru elaborarea unui cadru legislativ care să vină în sprijinul cetăţenilor români. Îi mulţumesc domnului preşedinte al PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, pentru încrederea pe care mi-a acordat-o la nominalizarea pe lista de deputaţi”, a declarat Claudia Gilia pentru Incomod Media.

Conform legii, după ce se va înregistra la Consiliul Judeţean demisia Claudiei Gilia, urmează să fie ales un nou vicepreşedinte. Cel mai probabil, votul se va consuma în şedinţa ordinară a lunii octombrie, iar postul va reveni tot PSD, care are o majoritate confortabilă.

Adaugă un Comentariu

*