Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Competenţe şi profesionalism în relaţia cu cetăţeanul, la Primăria Moreni

DÂMBOVIŢA: Competenţe şi profesionalism în relaţia cu cetăţeanul, la Primăria Moreni 

promptitudine moreni

Funcţionarii Primăriei municipiului Moreni sunt printre puţinii angajaţi de instituţii publice din judeţ implicaţi total în proiecte de perfecţionare profesională finanţate cu fonduri europene. Toate aceste acţiuni de pregătire se simt în actul administrativ, în relaţia cu cetăţeanul, care, la nivelul Primăriei Moreni, se desfăşoară la standarde înalte de calitate. Ultimul proiect finalizat astăzi s-a numit „Performanţă, Perfecţionare, Promptitudine” şi a beneficiat de o finanţare de 420.655,96 de lei din care 399.623,16 lei – valoare eligibilă nerambursabilă, asigurată de Fondul Social European, iar 21.032,80 de lei cofinanţarea Primăriei Moreni.

Alături de managerul de proiect, Cristina Boje, şi de asistentul manager Mihaelea Ciocoiu, s-au aflat primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, şi viceprimarul Vasile Goran. S-a vorbit despre importanţa implementării acestui proiect, despre rezultatele obţinute, cunoştinţele acumulate, care vor fi puse în practică în actul administrativ. Grupul ţintă a fost reprezentat de cei 99 de funcţionari ai administraţiei publice morenare. Au fost organizate o serie de seminarii şi cursuri pentru angajaţii implicaţi în proiect.

Perioada de implementare a fost de 16 luni. Toată lumea a fost mulţumită de rezultatele obţinute, respectiv: creşterea gradului de pregătire a funcţionarilor publici, creşterea gradului de satisfacţie a cetăţenilor, eficientizarea cheltuielilor publice. Angajaţii primăriei au dobândit competenţe sporite, necesare în prestarea unor servicii publice de bună calitate.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Competenţe şi profesionalism în relaţia cu cetăţeanul, la Primăria Moreni

  1. schel

    ati ai drak de hoti…..si apa la toti din schela mare cand bagati??? ca mintiti de catva ani….

     

Adaugă un Comentariu

*