Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Complexul turistic de nataţie de la Târgovişte va fi gata într-o lună şi jumătate!

DÂMBOVIŢA: Complexul turistic de nataţie de la Târgovişte va fi gata într-o lună şi jumătate! 

complex natatie 3

Primarul interimar al municipiului Târgovişte a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la faţa locului, că lucrările la Complexul turistic de nataţie vor fi definitivate într-o lună şi jumătate. Pe lângă ultimele finisaje, mai trebuie amenajate spaţiile verzi şi de montat mobilierul specific. Odată cu inaugurarea acestui obiectiv, Târgoviştea va intra pe harta localităţilor din România unde există reale oportunităţi de petrecere a timpului liber şi turism.

complex natatie 1

Complexul de nataţie se întinde pe 10 hectare şi cuprinde: bazin olimpic acoperit de înot; saune; sală de forţă; trei terenuri de tenis, un teren de baschet, două terenuri de mini-fotbal; un teren de volei pe nisip; aqua-parc cu cinci tobogane; plajă; zone pentru biciclete şi role; amfiteatru; 250 de locuri de parcare şi spaţii de joacă pentru copii. 

Investiţia, în valoare totală de 88,3 milioane de lei, a fost realizată cu fonduri europene nerambursabile – 50% şi contribuţia Primăriei Târgovişte – 50%, administraţia locală contractând un împrumut bancar pentru a putea asigura partea sa de finanţare.

complex natatie 2

Adaugă un Comentariu

*