Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Comuna Braniştea a ieşit din „beznă” şi continuă să se dezvolte

DÂMBOVIŢA: Comuna Braniştea a ieşit din „beznă” şi continuă să se dezvolte 

Marian Ţachianu - primarul comunei Braniştea

Braniştea, considerată până acum câţiva ani una dintre cele mai sărace localităţi din judeţul Dâmboviţa, locul unde nimic nu se întâmplă, cu şcoli şi grădiniţe pierdute în timp, cu drumuri medievale şi sediu de primărie rămas nemodernizat de pe vremea colectivizării, a intrat într-o altă fază a dezvoltării.

Marian Ţachianu, actualul primar, gospodar şi om de afaceri de succes, a reuşit să aducă comunitatea la un oarece echilibru. A redat oamenilor speranţa că şi la ei în comună se pot înfăptui lucruri bune. Drumurile au fost asfaltate, iar procesul de modernizare continuă. Iluminatul public a fost pus la punct. S-a construit un sediu nou de primărie. Nu este chiar ceea ce şi-a dorit edilul, dar este altceva. Funcţionarii îşi desfăşoară activitatea în condiţii civilizate, iar cetăţenii sunt primiţi pentru rezolvarea unor probleme într-un spaţiu decent.

Proiectele derulate în ultimul timp la Braniştea au fost posibile datorită Grupului De Acţiune Locală Titu, din care face parte şi comuna Braniştea. Localitatea dispune şi de reţea de apă potabilă. Nemulţumirea primarului Marian Ţachianu pleacă de la faptul că localnicii, fie din lipsă de bani, fie din comoditate, nu şi-au racordat gospodăriile la reţea.

Adaugă un Comentariu

*