Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 24, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Comuna Cobia investeşte în infrastructură: drumuri, apă, poduri

DÂMBOVIŢA: Comuna Cobia investeşte în infrastructură: drumuri, apă, poduri 

cobia 1

În comuna Cobia, putem spune că nu s-a întâmplat nimic mulţi ani la rând. Bugetul local este unul foarte mic, iar de la judeţ nu s-au alocat nici măcar firimituri, darămite bani pentru investiţii majore. Tocmai de aceea, inaugurarea podului peste pârâul Cobiuţa a constituit astăzi prilej de sărbătoare pentru localnici. Oamenii sunt mulţumiţi că, în sfârşit, reprezentanţii autorităţilor judeţene au descoperit că există şi Cobia pe hartă.

Primarul Marin Manda a mărturisit concetăţenilor săi că, datorită preşedintelui Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu, omul care a găsit resurse financiare şi pentru Cobia, a prins curaj să vorbească despre prezent şi viitor. În ultimii doi ani, s-a investit semnificativ în infrastructură: drumuri, apă, poduri, iar pentru localnici nicio altă lucrare nu este mai importantă. Comuna Cobia rămăsese la coada clasamentului în această privinţă.

Preşedintele Adrian Ţuţuianu i-a asigurat pe oameni că, atâta timp cât se va afla la conducerea judeţului, va aloca fonduri pentru dezvoltarea localităţii.

„Am investit la Cobia, în doi ani de zile, aproape 100 de miliarde de lei. Pe Ordonanţa 28/2013, am prins mai multe lucrări noi. Pentru comuna Cobia, avem două sectoare de drum, în total 4 km. De asemenea, alocăm bani pentru studiul de fezabilitate şi achiziţia de proiect pentru un nou sediu de primărie. Acestea vor fi obiectivele noastre principale de investiţii pentru anul 2015”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

cobia 2

Adaugă un Comentariu

*