Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Comuna Poiana a sărbătorit 534 de ani de la prima atestare documentară

DÂMBOVIŢA: Comuna Poiana a sărbătorit 534 de ani de la prima atestare documentară 

poiana 2

Locuitorii din Poiana au petrecut astăzi, cu mic, cu mare, 534 de ani de la prima atestare documentară a comunei. Pentru câteva ore, au uitat de problemele de zi cu zi şi s-au bucurat. Mai întâi de copiii lor, care au pus în scenă momente artistice deosebite, pentru ca apoi să-i primească în aplauze pe artiştii consacraţi. Spectacolul pregătit de administraţia locală a fost unul complet şi s-a terminat cu un superb foc de artificii.

Primarul Marian Şerban a ales să nu le vorbească oamenilor, aşa cum se întâmplă de obicei în astfel de momente, despre investiţiile care s-au derulat în comună, convins fiind că toată lumea le cunoaşte. Şi-a asumat în schimb, în faţa tuturor celor prezenţi, responsabilitatea de a realiza alte proiecte care să ducă la dezvoltarea comunităţii şi le-a mulţumit consătenilor săi pentru că formează o echipă unită cu administraţia locală.

„Am învăţat mereu unii de la alţii şi sunt încrezător că această bună înţelegere va continua”, a spus edilul Marian Şerban.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu a promis că va continua să sprijine comunitatea din Poiana, fie că este vorba despre drumuri, şcoli, reţele de utilităţi etc.

poiana 1 poiana 3

Adaugă un Comentariu

*