Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 26, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Comuna Poiana, fără apă de ieri, din cauza unei avarii la reţeaua electrică!

DÂMBOVIŢA: Comuna Poiana, fără apă de ieri, din cauza unei avarii la reţeaua electrică! 

FOTO ARHIVĂ

Locuitorii comunei Poiana se confruntă acum, în plină caniculă, cu lipsa apei potabile. Staţia de pompare care deserveşte comuna nu mai este alimentată cu energie electrică. Vina, au aflat oamenii, ar aparţine celor de la Electrica. Din câte se pare, sunt avarii la posturile de transformare de la Potlogi. Pe conductele reţelei comunale nu mai curge apă de ieri de la ora 17:00.

„Ne-am interesat şi noi pe la Primărie, pe unde am putut, am sunat şi la Compania de Apă, să vedem care este treaba, de ce nu avem apă. Avem animale acasă care mor de sete, trebuie să ne spălăm, că muncim în câmp… Este ceva de neacceptat. Ni s-a promis că până dimineaţă se rezolvă, dar, uite că e trecut de zece, şi tot nu avem apă”, ne-a scris un localnic.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Comuna Poiana, fără apă de ieri, din cauza unei avarii la reţeaua electrică!

  1. tas

    domnule primar.de vina este prefectul sau presedintele consliului judetean?de cand animalele nu mai pot bea apa de la put sau din valcea?sa vina isu si ijj cu apa plata.

     

Adaugă un Comentariu

*