Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, martie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Comuna Tătărani este şantier în lucru! Se modernizează drumuri, şcoli şi cămine culturale

DÂMBOVIŢA: Comuna Tătărani este şantier în lucru! Se modernizează drumuri, şcoli şi cămine culturale 

tatarani

Locuitorii satului Gheboieni, din judeţul Dâmboviţa, au motive să fie mulţumiţi! După zeci de ani în care nu s-a mişcat aproape nimic din punct de vedere administrativ, în acest moment, se implementează cu succes două proiecte extrem de importante pentru comunitatea locală.

„Comuna Tătărani este şantier în lucru. Întreaga comună! În satul Priboiu se finalizează Căminul Cultural, pe care îl vom inaugura în luna august. În Tătărani, avem şcoala, pe Programul Operaţional Regional, care, la 31 august, va fi finalizată. La Gheboieni, asfaltare – 2,5 km şi lucrăm la un proiect pentru alţi 0,5 km, ca să acoperim tot satul. Mai avem în luc ru Căminul Cultural, pe Compania Naţională de Investiţii.

Domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, a făcut pe curierul pentru primarul de la Tătărani şi, iată, se realizează aceste lucrări. Îi mulţumim pentru că, într-adevăr, simţim şi noi şi vedem că se fac lucrări în comuna Tătărani ce nu s-au făcut în ultimii 25 de ani.

Căminul Cultural din Gheboieni va fi unul modern. Mai avem, pe asociere cu Consiliul Judeţean, asfaltare 3,3 km în satul Căprioru şi 2,3 km în Priboiu. Ordinul de începere a lucrărilor s-a dat săptămâna aceasta”, ne-a precizat primarul Constantin Pătru.

Edilul are şi o mâhnire. Ne-a spus că, acum, când s-au demarat atâtea investiţii în localitate, sunt unii care nu au altceva mai bun de făcut decât să se ţină de reclamaţii.

„Îmi pare rău că, în momentul când realizezi ceva, unii oameni se trezesc să spună că ori nu e bine, ori asfaltul nu e bun, ori… Aşa sunt oamenii probabil în întreaga ţară, nu doar la Tătărani. Dar, în trecut, pe primarii care nu au făcut nimic pentru ei nu i-au întrebat nimic. Iată, acum, când m-am apucat să fac ceva, mă întreabă de ce, de unde faci, de ce-l faci”, spune Constantin Pătru.

tatarani 1 tatarani 2 tatarani 3 tatarani 4 tatarani 5 tatarani 6 tatarani 7 tatarani 8

Adaugă un Comentariu

*