Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Comuna Vişineşti a păşit pe drumul spre civilizaţie cu ajutorul fondurilor europene

DÂMBOVIŢA: Comuna Vişineşti a păşit pe drumul spre civilizaţie cu ajutorul fondurilor europene 

visinesti 2

Astăzi, la Vişineşti, primarul localităţii – Nicolae Stoica, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu şi prefectul Ioan Marinescu au tăiat, după cum este obiceiul, panglicile inaugurale la două obiective importante pentru desfăşurarea în condiţii optime, civilizate a vieţii în comunitate.

Ambele investiţii fac parte dintr-un proiect integrat cu finanţare europeană în valoare de 2,5 milioane de euro, care mai cuprinde în afară de staţia de pompare şi podul peste Cricovul Dulce, şi o porţiune de drum reabilitat pe o lungime de 3,8 km, lucrări de reabilitare a Căminului Cultural din satul Vişineşti, construirea unui Afther School ce deserveşte 60 de şcolari din comună şi achiziţionarea unui buldoexcavator necesar pentru lucrările de infrastructură şi gospodărie locală.

Staţia de epurare va funcţiona, în prima fază, pentru circa 40 de locuinţe, existând posibilitatea de extindere a serviciului. Pentru viitor, se vor căuta surse de finanţare în vederea continuării lucrărilor de apă şi canalizare pe întreg teritoriul comunei.

Zona submontană, deosebit de pitorească, a atras mulţi bucureşteni, iubitori de linişte, care au cumpărat sau au construit case la Vişineşti şi care îşi doresc acum vor să beneficieze de facilităţile civilizaţiei, adică apă şi canalizare.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, a promis că se va implica pentru continuarea proiectelor ce ţin de infrastructura localităţii Vişineşti.

visinesti 1 visinesti 3 visinesti 4

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Comuna Vişineşti a păşit pe drumul spre civilizaţie cu ajutorul fondurilor europene

  1. mihaela

    Asta se cheamă civilizație! !!!sunteți vai de capul vostru !!!! Satul Urseiu tine doar până la fostul si actualul Primar? ??? ,,Valea Lacului,,face paret din comuna Visinesti??? Rusine celor care ne-au condus si care ne conduc de la Primăriei.

     

Adaugă un Comentariu

*