Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Concert simfonic şi o întâlnire inedită cu actorul Dan Puric, la Casa de Cultură a Sindicatelor

DÂMBOVIŢA: Concert simfonic şi o întâlnire inedită cu actorul Dan Puric, la Casa de Cultură a Sindicatelor 

dan puric 1

Pe 17 octombrie 2015, de la ora 18:00, dâmboviţenii sunt invitaţi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte, la concertul Orchestrei Simfonice „Muntenia”, susţinut în deschiderea stagiunii 2015 – 2016. Tema este una extrem de atractivă: muzică din filme celebre.

În cadrul evenimentului, se va organiza şi o conferinţă de lansare a volumului „Suflet românesc”, cu participarea autorului, maestrul Dan Puric. Este o carte despre care criticii au afirmat că poate fi considerată o parabolă a reconfigurării spirituale a unei generaţii, care, pentru a creşte, trebuie să se uite spre trecut şi nu spre viitor, un mod radical de a spune nu confuziei dintre aparenţă şi valoare, dintre idee şi idealuri.

„Sufletul românesc nu se declină între degenerarea evadatului din ghetoul comunist care fură acum în Occident şi omul politic de azi care a distrus România mai mult decât oricare duşman, ci între cel care şi-a dat viaţa pentru acest pământ şi tăcerea românului de azi care are memoria acestui lucru şi nu cedează”, spune maestrul Dan Puric.

Biletele se găsesc la sediul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, iar preţul este 35 de lei şi include şi cartea cunoscutului actor şi regizor român. Relaţii la telefon: 0245.613.112 sau 0731.054.200.

Adaugă un Comentariu

*