Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Concurs pentru copiii din judeţ, distracţie şi pentru părinţi şi bunici

DÂMBOVIŢA: Concurs pentru copiii din judeţ, distracţie şi pentru părinţi şi bunici 

biblioteca judeteana dambovita

În planul său de evenimente pentru anul 2014, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte din cadrul Bibliotecii Judeţene “Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa va organiza, luni 2 iunie 2014, începând cu ora 10:00 un complex de activităţi dedicate ZILEI INTERNAŢIONALE A COPILULUI, în Casa de Cultură a Sindicatelor şi Piaţa Mihai Viteazul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, sub genericul „Suntem copii ai Europei”.

Ajunsă la cea de-a şasea ediţie, manifestarea dedicată Zilei Internaţionale a Copilului, sub egida “Suntem copii ai Europei”, doreşte să implice şi mai multe persoane din oraşul Târgovişte, fie ei copii sau tineri, nepoţi sau bunici. Toţi cei prezenţi, fie ei participanţi în concurs ori simpli spectatori sunt aşteptaţi cu surprize şi cadouri.

În cadrul activităţii va avea loc un complex de concursuri la care vor participa delegaţii a câte 4 elevi de la clasele a III-a şi a IV-a de la şcolile din întreg judeţul Dâmboviţa care vor concura pentru premiile puse la bătaie. Fiecare participant va fi răsplătit, indiferent de rezultat. Fiecare delegaţie va reprezenta o ţară a Uniunii Europene care vor fi stabilite prin tragere la sorţi în data de 21 mai 2013, ora 14.00, după ce toate delegaţiile sunt înscrise. Toate echipajele vor avea acelaşi timp de lucru şi pot fi constituite din elevi care vin de la clase diferite de a III-a şi a IV-a. O şcoală poate să înscrie mai multe echipaje. În cazul în care un delegat/o echipă se retrage, prof. coordonator/ delegatul /echipa retras/ă trebuie să îşi găsească un înlocuitor. Premiile oferite sunt substanţiale.

Regulament concurs Ziua Copilului 2014

Adaugă un Comentariu

*