Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Prefectul Sanda cere demisii în bloc la Compania de Apă. VIDEO!

DÂMBOVIŢA: Prefectul Sanda cere demisii în bloc la Compania de Apă. VIDEO! 

victor sanda - sandu oprea

Nu ştii ce să mai înţelegi! De dimineaţă, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, Ion Ponorîcă, anunţa presa că membrii CA au hotărât constituirea a două comisii de anchetă care să cerceteze circumstanţele în care s-a produs contaminarea apei furnizată locuitorilor comunei Aninoasa.

După întocmirea raportului, adică luni, 31 martie, cei vinovaţi urmează să fie demişi, inclusiv directorul general Dorin Staicu, dacă se va stabili că se face vinovat de cele întâmplate.

Două ore mai târziu, prefectul judeţului, Victor Sanda, a anunţat atceva. Staicu, directorul Babeu şi şefii de la Calitate, trebuie să-şi depună imediat demisiile. Se pare că la această concluzie ar fi ajuns după discuţia cu preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu. Prefectul a declarat că situaţia este deosebit de gravă şi se impune ca întreaga conducere să plece.

VIDEO – VICTOR SANDA

Rămâne de văzut cum va acţiona directorul general al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, Dorin Staicu, precum şi ceilalţi responsabili. Îşi vor depune demisiile de onoare, aşa cum a cerut prefectul Victor Sanda sau vor aştepta raportul comisiilor de anchetă.

Prefectul Victor Sanda a cerut Companiei de Apă să suporte costurile de spitalizare şi tratament pentru persoanele îmbolnăvite din cauza consumului de apă infestată. Vorbim despre cei care au apelat la unităţi medicale private.

Am aflat că Inspectoratul Judeţean de Poliţie a deschis un dosar penal în acest caz.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Prefectul Sanda cere demisii în bloc la Compania de Apă. VIDEO!

  1. moshu49

    demisii fără cătuşe în acest caz?
    sau famiglia bate justiţia!?
    de urmărit. :(

     

Adaugă un Comentariu

*