Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consilierii judeţeni ACL vor convoca o şedinţă extraordinară pentru a rectifica bugetul

DÂMBOVIŢA: Consilierii judeţeni ACL vor convoca o şedinţă extraordinară pentru a rectifica bugetul 

consiliul judetean dambovita

Acuzaţi de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu că au şantajat şi ameninţat, consilierii ACL şi independenţii reuniţi lângă aceştia contraatacă! Vor convoca o şedinţă extraordinară, în cadrul căreia să fie dezbătute proiectele privind rectificarea bugetară, retrase în ultimele trei şedinţe (două ieri, la ora 13:00 şi la ora 21:00, a treia astăzi, la ora 07:30) de către iniţiator, respectiv Adrian Ţuţuianu.

CITEŞTE ŞI:

 

„Aflat în stare de șoc pentru că nu mai deține pârghiile puterii în CJD, Țuțuianu își permite să amenințe, să jignească și să acționeze iresponsabil, în speranța că va mai impresiona pe cineva prin manifestări care nu au nimic de-a face cu democrația și cu bunul simț.

Banii publici nu provin nici din pușculița de partid și nici din averea personală a președintelui CJD, ci din taxele și impozitele plătite de cetățeni, iar repartizarea lor trebuie făcută ținând cont de prioritățile de dezvoltare, și nu de ambițiile politicianiste ale lui Țuțuianu și de interesele electorale de moment ale lui Victor Ponta”, se arată într-un comunicat de presă al Alianţei creştin Liberale Dâmboviţa, semnat de cei doi copreşedinţi – Iulian Vladu şi Ludovic Orban.

Potrivit ACL, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu s-a folosit abuziv de prerogativele funcţiei, convocând două ședințe de îndată consecutive, dar scoțând de pe ordinea de zi proiectele importante de dezbatere, respectiv rectificarea bugetară.

Adaugă un Comentariu

*