Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consilierii judeţeni PNL pun în pericol proiecte de 60 de milioane de euro!

DÂMBOVIŢA: Consilierii judeţeni PNL pun în pericol proiecte de 60 de milioane de euro! 

consiliul judetean dambovita 2

Astăzi, în Consiliul Judeţean Dâmboviţa, liberalii au lucrat strict politic, nevotând proiectul de hotărâre privind transmiterea a 10 apartamente cu destinaţia locuinţe de serviciu din domeniul public al judeţului Dâmboviţa şi din administrarea Consiliului Judeţean Dâmboviţa în domeniul public al statului. Practic, neefectuarea acestui transfer pune în pericol iminent realizarea unor obiective de interes social, economic, sportiv şi cultural în municipiul Târgovişte. Acestea urmau să fie materializate pe terenul fostei unităţi militare de la Gara Târgovişte Sud.

Conform înţelegerilor parafate între Ministerul Afacerilor Interne şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, dacă apartamentele nu vor intra în proprietatea ministerului, cele 27 de hectare de teren preluate de la fosta unitate militară vor trebui restituite, iar proiectele conturate de autorităţile judeţene vor rămâne în aer!

consiliul judetean dambovita 1

Prima reacţie publică cu privire la situaţia creată a avut-o deputatul Corneliu Ştefan, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

„Riscăm să pierdem investiţii de peste 60 de milioane de euro din cauza votului împotrivă al consilierilor judeţeni ai Partidului Naţional Liberal. Încă o dată, se demonstrează că preocupările aleşilor PNL nu au ca motivaţie dezvoltarea judeţului Dâmboviţa, ci blocarea investiţiilor majore”, a scris Corneliu Ştefan pe pagina sa de Facebook.

Există riscul, spune deputatul, ca toate proiectele propuse, respectiv Complexul Sportiv, drumul de legătură DJ 720 E între Gara Târgovişte-Sud şi centura oraşului, sediul RAR, Centrul ISU, parcul public de agrement şi loisir, sediu pentru arhivele judeţene şi proiectul deja depus la ADR Sud Muntenia pentru reabilitarea Şcolii de Cavalerie, să nu mai poată fi materializate. Perdantul principal este cetăţeanul, care nu va mai beneficia de componentele unei vieţi civilizate, europene.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a convocat o conferinţă de presă pentru mâine, 1 msrtie 2017, la ora 08:15.  Cu siguranţă, una dintre temele abordate va viza acest subiect. 

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Consilierii judeţeni PNL pun în pericol proiecte de 60 de milioane de euro!

  1. tass

    asa ne trebuie.cand”nenetici”numiti in partide dambovitene se cred la noi ca pe mosia mamei lor.daca faceau ceva pentru judetele lor candidau acolo.dar ce sa faci cu partidul struto-camila?ne meritam soarta.

     

Adaugă un Comentariu

*