Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consilierii judeţeni şi cei târgovişteni, chemaţi la treabă

DÂMBOVIŢA: Consilierii judeţeni şi cei târgovişteni, chemaţi la treabă 

sedinta CLM 2

Astăzi, aleşii de la Consiliul Local Târgovişte şi cei de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa se adună în şedinţe de lucru. La Primărie, pe ordinea de zi se află un singur proiect ce va fi luat în dezbatere – aprobarea acoperirii deficitului secţiunii dezvoltare aferent anului 2014 şi aprobarea utilizării excedentului bugetului local înregistrat la data de 31 decembrie 2014.

În schimb, consilierii judeţeni intră puternic în pâine. Pe ordinea de zi existând nu mai puţin de şapte proiecte de hotărâre plus punctul diverse:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea acoperirii definitive, din excedentul bugetului local, a deficitului Secţiunii de Dezvoltare.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării, în anul 2015, a excedentului bugetului local al anului 2014.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de fundamentare a cheltuielilor de investiţii în anul 2015 pentru elaborarea studiilor, proiectelor, expertizelor, consultanţei, asistenţei tehnice şi altor cheltuieli asimilate investiţiilor, necesare
implementării proiectelor cu finanţare externă.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi Statului de funcţii ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, Statului de funcţii şi Regulamentului de organizare şi funcţionare ale Bibliotecii Judeţene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa.

6.Proiect de hotărâre privind acceptarea donaţiei unui autoturism marca Dacia Logan de la Fundaţia IREX către Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, Statului de funcţii şi Regulamentului de organizare şi funcţionare ale Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.

Adaugă un Comentariu

*