Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consilierii locali din Pucioasa au blocat asfaltările! Vezi cun s-a ajuns aici!

DÂMBOVIŢA: Consilierii locali din Pucioasa au blocat asfaltările! Vezi cun s-a ajuns aici! 

asfalt pucioasa

Marţi – 7 aprilie, Consiliul Local Pucioasa a fost convocat, de îndată, pentru rectificarea bugetului d evenituri şi cheltuieli. Potrivit primarului Dănuţ Bădău, urma să se aloca sume de bani pentru asfaltarea Străzii 8 Martie; a curţii Spitalului Orăşenesc; continuarea realizarii branşamentelor de apă şi canalizare şi a lucrărilor de amenajare a drumului de la Maluri, precum şi pentru executarea reparaţiilor curente, respectiv plombe şi covoare asfaltice pe străzile Independenţei, Luceafărului, Rândunelelor şi Aleeea Ardealului.

Din păcare, proiectul de hotărâre iniţiat de edil nu a fost adoptat întrucât nu s-a întrunit cvorumul necesar, unii consilieri lipsind de la şedinţă, motivat ori nemotivat, iar alţii au votat împotrivă.

În aceste condiţii, primarul Dănuţ Bădău a convocat o nouă şedinţă de îndată pentru ziua de miercuri – 8 aprilie, de la ora 15:30. Edilul insistă asupra faptului că este absolut necesară prezenţa tuturor consilierilor aleşi, altfel se pune în pericol procesul de acreditare al Spitalului Orășenesc Pucioasa. De asemenea, administraţia locală se va afla în imposibilitatea de a realiza branșamentele de apă și canalizare pe străzile din proiectul cu fonduri europene privind asfaltarea drumurilor, plus că nu vor fi finalizate şi alte investiţii.

Adaugă un Comentariu

*