Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Consilierii târgovişteni au aprobat revocarea CA al Companiei de Apă

DÂMBOVIŢA: Consilierii târgovişteni au aprobat revocarea CA al Companiei de Apă 

CL Targoviste 2

Întruniţi în şedinţă de îndată, consilierii locali târgovişteni au aprobat astăzi, 28 martie, revocarea actualilor membri ai Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă şi demararea procedurii de recrutare a candidaturilor pentru funcţia de administratori.

Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa se va întruni pe 29 aprilie pentru a supune spre aprobare cele două puncte.

Precizăm că în această dimineaţă, directorul general al Companiei de Apă, Dorin Staicu, şi-a înaintat demisia. Aceeaşi decizia au luat şi doi dintre membrii Consiliului de Administraţie: Alexandru Mariuţan şi Tomiţă Ciulei, urmare scandalului de la Aninoasa, localitate unde s-a livrat apă infestată cu dejecţii. Ceilalţi directori, şefi de servicii şi membri ai CA, indiferent de presiunile publice din ultimele zile, s-au făcut că plouă…

Cât îl priveşte pe directorul Producţie şi Calitate, Pavel Babeu, acesta a anunţat că la data producerii nedoritului eveniment nu avea cunoştinţă de atribuţiile postului său, pe care le-a primit abia pe 27 martie, adică ieri.

„Fac apel la domnul prefect Sanda Victor sa analizeze concret situatia inainte de a face acuzatii si a cere demisii in mod gratuit. Conform procedurii interne PO 26, urmarirea calitatii apei potabile in urma interventiilor planificate se afla in sarcina Sefului de la Sectia Targoviste, care este in subordinea Directorului General Adjunct”, susţine Babeu.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Consilierii târgovişteni au aprobat revocarea CA al Companiei de Apă

 1. moshu49

  forfotă mare, putoare şi mai mare la compania de apă.
  în dispreţul profund al mai marilor zilei s-a ajuns la soluţia cu „salvatorul – impostor” din doctrina lichelismului fesenist (staicu cunoaşte, e doctor!).
  totuşi, eu nu pricep de ce nu-l întreabă nimeni de sănătatea copiilor „trataţi” cu fecale pe întîiul avocat al judeţului?
  că şi sutele de oameni nenorociţi azi de incompetenţa lui staicu&co au votat ca ţuţu şi ciuma roşie să taie şi spînzure în dâmboviţa.
  vă e frică de el, s-a uns cu smoală de nu vreţi să-l mai vedeţi sau s-a dat lovit în haripă şi ăsta?
  că-i paralel cu managementul bunei guvernări şi fricos sînt de notorietate, dar că-i şi laş nu mă aşteptam.
  nu vreţi să-l întrebaţi de ce tace-n păpuşoi? să afle şi consătenii lui maricescu ce-au băgat în urne. :(

   

Adaugă un Comentariu

*